MERSİN / ANAMUR - Anamur İsmihan Çerçi Anaokulu

Şbt

İSPANYA KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE ORTAĞI OLDUĞUMUZ FUTURE GENERATİONS WİLL PROGRESS WİTH NATURA ERASMUS PROJE ORTAKLARIMIZ OLAN HIRVATİSTAN-YUNANİSTAN VE İSPANYA'YI OKULUMUZDA AĞIRLADIK

Ock

ERAMUS PROGRAMI OKUL EĞİTİMİ AKREDİTASYONU KAPSAMINDA HOLLANDA'NIN AMSTERDAM KENTİ DE BAREEL OKULUNA İŞ BAŞI GÖZLEM FAALİYETİNE OKULUMUZ MR.YRD. AYŞE EVİN VE OKUL ÖNCESİ ÖĞT.CENNET IŞIK BULUT KATILDILAR.STEM YAKLAŞIMLARI ALANINDA GÖZLEM YAPMAK İÇİN YOL ALDIKLARI İŞ BAŞI GÖZLEM HAREKLİLİĞİ STEM ALANINDA DENEYİM SAHİBİ OLDULAR.

May

Okulumuz öğretmenlerinden Ülkü Baz ÖĞREN, OYNA, EĞLEN e- twinning projesini yürütmektedir.  Projesinde eğlenceli zeka oyunlarına yer vererek öğrencilerin zihinsel gelişimini desteklemeyi ve odaklanarak dikkat sürelerini arttırmayı amaçlamaktadır.

Nis

Okulumuz öğretmenlerinden Cennet IşıkBulut EARTLY FRIENDLY STEM+A e-Twinning projesini başarı ile yürtmektedir. Projede öğrencilerini doğa dostu olmalarına yönelik atık ayrıştırma, doğayı öğrenim materyali olarak kullanma, geri dönüşümden oyuncak yapma ve proje tanıtım panosu etkinliklerine  yer vererek yürütmektedir.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Zeliha Özdoğan  Dil Bilgisi - Sınır Tanımayan Bir Dünya/The Knowledge of Languages - a World without Borders'' projesini başarılı bir şekilde yürütmektedir.Projede öğrencilerin İngilizce temel becerileri ve temel yetkinlikleri edinmelerini ve geliştirmelerinin desteklenmesi amaçlanmaktadır.

Mrt

Türkiye-Yunanistan ortaklığıyla yürütülen projemizle; değerler eğitiminin verilmesinde okullara ve erken yaşta kazanılanlar kalıcıdır düşüncesiyle okul öncesi öğretmenlerine
önemli görevler düşmektedir.Projemizle sürdürülebilir bir gelecek için değerler eğitimi farkındalığı oluşturmak ilk hedefimizdir.İnsan haklarına ve farklılıklara saygılı,kaynakları eşit kullanan,geri dönüşüm konusunda bilinçli,sevgi-saygı-hoşgörü -merhamet vb. değerleri içselleştirmiş öğrenciler yetiştirmeyi amaçlamaktayız..

Mrt

Travel with Steam projesiyle;STEAM aktivitelerini kullanarak öğrencilerimize şu konularda yardımcı olmayı amaçlıyoruz:

- Fen, Matematik ve Teknoloji okuryazarlık düzeylerini artırmak,

- Eleştirel ve eleştirel düşünme becerileri kazandırmak,

- Günlük hayatta karşılaşacakları yaşam problemlerinin farkında olmalarını sağlamak,

- Üretken bireyler olmalarına katkıda bulunmak,

- yaratıcılıklarını artırmak,

- işbirlikçi çalışma becerilerini güçlendirmek,

- iletişim becerilerini geliştirmek,

- değişim ve yeniliğe karşı bir merak duygusu uyandırmak amaçlanmaktadır.

The Knowledge of Languages - a World without Borders

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden Figen SANDALLIortağı olduğu  THE KNOWLEDGE LANGUADES adlı eTwinning projesini başarılı bir şekilde yürütmektedir. Projede çocuklara eğitim-öğretim hayatları boyunca İNGİLİZCEYE karşı olan ön yargılarını kırmalarını sağlamak, ingilizceyi sevdirmek ve kalıcı bir eğitimin temelini atmak için projemizi yürütüyoruz.

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden Zeliha ÖZDOĞAN ortağı olduğu  MATEMATİKLE OYNA (PLAY WITH MATHEMATICS) adlı eTwinning projesini başarılı bir şekilde yürütmektedir. Projede çocuklara eğitim-öğretim hayatları boyunca matematiğe karşı olan ön yargılarını kırmalarını sağlamak ve matematiği sevdirmek için matematik ve kodlama etkinlikleri oyunla bütünleştirilerek sunulmaktadır.Amaç çocukların yaparak yaşayarak öğrenmelerini ve sürece aktif katılımını sağlamaktır.

Ara

EARTLY FRIENDLY STEM+A  e-Twinning projesini yürütmekte olan Figen SANDALLI doğayı materyal olarak görüp öğrencilerini doğa ile bütünleştirmeyi amaçlamaktadır.

Ekm

İSMİHAN ÇERÇİ ANAOKULU OLARAK,DAHA İYİ BİR ÇEVRE BİLİNCİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİR ÇEVRE EĞİTİMİ VERME AMACIMIZ DOĞRULTUSUNDAEKO-OKULLAR PROGRAMINIOKUL GENELİMİZDE UYGULUYORUZ

100 GÜNE 100 KİTAP PROJEMİZİ KEYİFLE TAMAMLADIK