MERSİN / ANAMUR - Anamur İsmihan Çerçi Anaokulu

Etiket Sonuçları: İSMİHAN ÇERÇİ ANAOKULU

Nis

Okulumuz öğretmenlerinden Cennet IşıkBulut EARTLY FRIENDLY STEM+A e-Twinning projesini başarı ile yürtmektedir. Projede öğrencilerini doğa dostu olmalarına yönelik atık ayrıştırma, doğayı öğrenim materyali olarak kullanma, geri dönüşümden oyuncak yapma ve proje tanıtım panosu etkinliklerine  yer vererek yürütmektedir.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Zeliha Özdoğan  Dil Bilgisi - Sınır Tanımayan Bir Dünya/The Knowledge of Languages - a World without Borders'' projesini başarılı bir şekilde yürütmektedir.Projede öğrencilerin İngilizce temel becerileri ve temel yetkinlikleri edinmelerini ve geliştirmelerinin desteklenmesi amaçlanmaktadır.

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden Figen SANDALLIortağı olduğu  THE KNOWLEDGE LANGUADES adlı eTwinning projesini başarılı bir şekilde yürütmektedir. Projede çocuklara eğitim-öğretim hayatları boyunca İNGİLİZCEYE karşı olan ön yargılarını kırmalarını sağlamak, ingilizceyi sevdirmek ve kalıcı bir eğitimin temelini atmak için projemizi yürütüyoruz.

Ara

EARTLY FRIENDLY STEM+A  e-Twinning projesini yürütmekte olan Figen SANDALLI doğayı materyal olarak görüp öğrencilerini doğa ile bütünleştirmeyi amaçlamaktadır.